Ayinda & Roisin en Wende van den Berg zijn de winnaars van Alkmaars Talent 2023

In Podium Victorie speelden zondagmiddag de 12 finalisten van ‘Alkmaars Talent’

De finale die bestond uit twee categorieën kon er slechts een winnen, Een in de categorie 14 tot en met 19 jaar en een in de categorie 6 tot en met 13 jaar.

Alkmaars Talent is dé talentenjacht voor kinderen en jongeren, Alle kinderen en jongeren uit Alkmaar en regio Alkmaar konden zich inschrijven om auditie te doen en hun talent te tonen. Alkmaars Talent streeft er voor om Talent verder ontwikkelen.

Ruim 80 jongeren hadden zich aangemeld om dit jaar mee te doen. Tijdens de voorrondes die in oktober en november plaatsvonden heeft de jury 20 acts gekozen die door waren naar de halve finale. De halve finale vond plaats op 3 december in Theater De Vest. Daar werden 12 acts gekozen die 10 december in Podium Victorie in de finale stonden.

Ayinda & Roisin zijn met hun prachtige moderne dans de winnaars van Alkmaars Talent 2023, categorie 14 t/m 19 jaar. De dames hebben een cheque t.w.v. €500 ontvangen. Dit kunnen zij gebruiken om hun talent verder te ontwikkelen.

Wende van den Berg is met haar nummer ‘Voila’ de winnares van Alkmaars Talent 2023, categorie 6 t/m 13 jaar. Wende heeft een cheque t.w.v..€500 ontvangen. Dit kan zij gebruiken om haar talent verder te ontwikkelen.

Bij de besteding van het prijzengeld zal Alkmaars Talent voor begeleiding zorgen. De prijzen werden uitgereikt door de kinderburgemeester van Alkmaar, Malaika Mughal Uribe.

Bron: Alkmaars Talent

Foto: Luuz van der stouwe

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer