Artquake Presenteert: Masterclass Artist Branding en Band-avond in De Geist

Vrijdagavond 15 september vindt in samenwerking met Kunstbende eerst de masterclass Artist Branding plaats van 19:30 tot 21:30 uur. En van 21:30 uur tot 23:30 uur treden de bands C-You en Old Pink op in De Geist.

Masterclass Artist Branding

Een gratis masterclass over hoe promoot ik mezelf nou het beste op social media? Voor jonge muzikanten, dj’s, dansers, beeldend kunstenaars, fotografen, theatermakers, ontwerpers, schrijvers, videografen en fashionista’s.

Deze masterclass met Melanie Esther bestaat uit een inspirerende talk & workshop waarbij we ingaan op het vinden en het vaststellen van jouw verhaal als (beginnende) artiest. Hoe vertaal je dit verhaal naar je uitingen op social media? Hoe verwerk je dit in een bio voor jezelf als artiest, die je inzet en gebruikt bij het aankondigen van optredens of exposties en opdrachten? We gaan er samen mee aan de slag!

Melanie Esther

Als Artist Branding en Social Media Coach werkt Melanie Esther met artiesten aan het vinden en vertellen van hun unieke verhaal. Ze heeft onder meer gewerkt met Blanks en Typhoon en geeft les op onder andere Conservatorium van Amsterdam en Haarlem, Codarts Rotterdam, Rockacademie, Nederlandse Popacademie en AEM.

Direct na de masterclass treden de bands C-You en Old Pink op in het café van De Geist. Beiden bands hebben zichtbaar plezier in het samen muziek maken en vallen op door hun energieke uitstraling.

C-You

Een funky pop band met een randje rock uit Amsterdam. Opgericht in 2023 toen de bandleden elkaar ontmoetten op de Young Pop Academy van het conservatorium van Amsterdam. De zon en de zeevibes staan centraal bij hun energieke optredens.

Old Pink

De bandleden van Old Pink spelen al langere tijd muziek met elkaar en hebben ook al regelmatig met elkaar opgetreden. Maar sinds kort in deze formatie en onder de naam Old Pink. Ze spelen zowel oudere, bekende covers als de nieuwste hitjes. En ook echte meezingers komen voorbij.

Kom vrijdagavond 15 september naar De Geist en laat je verrassen door nieuwe kennis en/of nieuwe bands! Als je niet meedoet aan de masterclass, ben je de hele avond welkom in het café van De Geist.

Datum: Vrijdag 15 september
Tijd: 19:30 tot 23:30 uur
bands vanaf 21:30 uur
Locatie: De Geist, Vinkenlaan 7, Sint Pancras
Prijs: Gratis

Aanmelden: Voor de masterclass stuur een bericht naar Mado van Artquake via Whatasapp: 06-40129947

Ook interessant

Kane kondigt extra comeback-concerten aan in Ziggo Dome

Kane kondigt extra comeback-concerten aan in Ziggo Dome

KANE maakt zijn terugkeer naar de muziekscene voor in ieder geval vijf concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kane is daar op 4,5,7,8 en 9 juni 2024 te zien. Na hun besluit om in 2014 de band te ontbinden, staan Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen weer samen op...

Candy Dulfer is terug

Candy Dulfer is terug

Na een maandenlange tour in de USA is de wereldberoemde Candy Dulfer in november weer terug in eigen land. Om dan meteen te beginnen met een reeks spectaculaire concerten met als special guests twee fantastische Amerikaanse artiesten: Mr. Talkbox en trompettist Philip...

ABBA en The Cats in Heerhugowaard

ABBA en The Cats in Heerhugowaard

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober wordt de evenementenzaal van Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard omgetoverd tot een feestlocatie met twee bijzondere muzikale avonden. Vrijdag staat in het teken van ABBA. The BEST ABBA Tribute zal optreden, met twee getalenteerde...