Aftrap van Karavaan Festival en Yes In My Backyard

Het Karavaan Festival en YES IN MY BACKYARD is geopend. Op 17 verschillende locaties verzamelden zich een enthousiast publiek en ook in het festivalpark van het Victoriepark kwam een groot publiek bijeen. Burgemeester Anja Schouten van Alkmaar bezong samen met burgemeester Voskuil van Bergen de maatschappelijke en landelijke rol van Karavaan tijdens de feestelijke opening.

Voor Karavaan kon het niet beter: de openingsvoorstellingen waren stijf uitverkocht. En ook het festivalterrein van Yes In My BackYard ziet er kleurrijk en uitnodigend uit met de vele theatertentjes, meezingen met karaoke, terrassessies met singersongwriters, pizza’s uit de grote houtoven, straattheater en dansen bij concerten.

Yes In My Backyard is nog t/m 21 mei en van 26 t/m 29 mei te bezoeken. T/m 29 mei zijn er ook bij Karavaan nog meer dan 200 voorstellingen te bezoeken op verschillende locaties in Alkmaar, Heiloo, IJmuiden, Castricum, Zuidschermer, Bergen, Koedijk, Driehuizen en Oterleek.

Foto: Keith Montgomery

Ook interessant

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Het jaarlijkse Jazztival vind plaats op zondagmiddag 29 oktober in Podium Victorie. Tijdens "Jazztival Presents" dompel je onder in verschillende soorten jazzmuziek van zowel grote als lokale namen. Intieme setting Jazztival komt uit de koker van SBSJazz, en wordt al...

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Nederlandse rapper en artiest Ares, ook bekend als Rens Ottema, brengt begin 2024 zijn "Most Wanted Tour" naar podia in het hele land. Ondanks zijn eerdere uitverkochte shows in grote zalen, heeft Ares ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan met deze tour,...