02Jul12:0021:00Zomertoer 2023Ijsbaan 't kruisGratisMinimumleeftijd16

Tijd

(Zondag) 12:00 - 21:00

Locatie

Ijsbaan 't kruis

Jan Glijnisweg 30

Informatie

De Nederlandstalige radiozender RADIONL komt op zondag 2 juli met de RADIONL Zomertoer naar Heerhugowaard in de gemeente Dijk & Waard met een dijk van een line-up! Welke binnekort publiekelijk bekend gemaakt zal worden.

Live op radio en tv

Op zondag 2 juli is iedereen welkom vanaf 12.00 uur.

Om 21.00 uur is het evenement ten einde.
Het gehele concert is live te volgen op RADIONL via de 104.2 MHz en op TV via radionl.tv

Kinderactiviteiten
Naast het muzikale programma worden er op en rond de IJsbaan ’t Kruis allerlei neven activiteiten georganiseerd en wordt er ook aan de kinderen gedacht: kermisattracties, tattoo, schminken, nagelversiering, poffertjes, speeltuin en spelletjes.

De RADIONL Zomertoer is inmiddels een begrip in de gemeente, waar alweer 10 jaar geleden de allereerste editie van plaats vond.
De zomertoer is geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen, en beloofd weer een groot familiefeest te worden.

Tal van bekende artiesten hebben de afgelopen edities opgetreden zoals René Froger, André Hazes, Wolter Kroes, Frans Bauer, Peter Beense, Tino Martin, Snollebollekes, Nick & Simon, Frans Duijts, Django Wagner, Mart Hoogkamer, John West, Gerard Joling, Rene Karst, Glennis Grace, Monique Smit en vele anderen. Op het festival maken meer dan 20 Nederlandstalige artiesten hun opwachting met een live optreden.

Door de donaties van de gemeente, stichting Nut en diverse sponsoren is het uniek in zijn soort want het grote muziekfestival is geheel gratis te bezoeken. Het is overigens niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen!

Tickets

Gratis

Minimumleeftijd

16