23Dec(Dec 23)19:0030(Dec 30)19:00Winterkaravaan 2023Stompetoren47,50

Tijd

23 (Zaterdag) 19:00 - 30 (Zaterdag) 19:00

Locatie

Stompetoren

Dres 39

Informatie

WINTERKARAVAAN

3 avontuurlijke theatervoorstellingen op bijzondere locaties en samen winters eten en drinken aan lange tafels, dat is de Winterkaravaan. Bezoekers van de Winterkaravaan gaan dit jaar op expeditie in Stompetoren. Onderdeel van de beleving is een winterse maaltijd en gluhwein. Op drie toffe plekken ontdek je nieuwe en avontuurlijke pareltjes van jonge theatermakers!

Een heerlijk en avontuurlijk kerstuitje!

Zij geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan: UIT DE MAAT. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en vier het einde van het jaar met ons op een bijzondere locatie. Eén van de makers mag zijn voorstelling uitwerken voor het zomerfestival van 2024.

De Winterkaravaan gaat elk jaar op expeditie ergens in de gemeente Alkmaar. Onderdeel van de beleving is samen winters eten en drinken aan lange tafels, winters bier en gluhwein. Op drie toffe plekken ontdek je de theaterpareltjes van jonge theatermakers!

Tickets en het programma vind je hier

Tickets

47,50

Organisatie

Karavaan

Karavaan, buitengewoon theater op locatie, is een non-profit stichting en een culturele ANBI. We ontwikkelen, presenteren en produceren podiumkunsten op locatie. Kernactiviteit is het jaarlijkse Karavaan Festival in de regio Groot Alkmaar.
Laat 27, Alkmaar

Meer Informatie