12JunHele dag15Wandel4daagse AlkmaarAlkmaarInschrijven

Tijd

Juni 12 (Woensdag) - 15 (Zaterdag)(GMT+02:00)

Locatie

Alkmaar

Waagplein 1

Informatie

Van woensdag 12 t/m zaterdag 15 juni 2024 vindt de 16de editie van de Wandel4daagse Alkmaar plaats. De meest afwisselende 4daagse van Nederland die langs prachtige molens, door het bos en mooie natuur gaat. Dagelijks geniet je van een gezellig finishfeest. 4 dagen iets te lang? Kies dan voor de 2daagse op woensdag & donderdag of vrijdag & zaterdag. Afstanden: 8,5 – 15 – 20 – 25 of 40 km. Inschrijven kan nu op wandel4daagsealkmaar.nl

Start en finish

De start- en finishplaats van de Wandel4daagse Alkmaar is vanaf de 14e editie in 2022 vernieuwd. Wandelaars starten en finishen nu dagelijks op het Canadaplein, behalve zaterdag, dan finisht men op het extreem gezellige Waagplein. Het bijzondere van de start- en finishlocatie is de Grote Kerk. Deze imposante, bijzonder hoge kerk is onder andere de plek voor onze Wandel Expo en de Helpdesk. De deelnemers aan de 40 km starten elke dag vroeg in de ochtend vanuit de kerk, deelnemers aan de kortere afstanden doen dit vanaf het plein. Weet je wat ook zo fijn is aan deze locatie? Het is maar 10 minuten wandelen vanaf Alkmaar Centraal Station.

Deelnemers aan de 8,5km wandelen op woensdag t/m vrijdag vanaf de start tot aan een vastgestelde stempelpost op de route waarvandaan zij met pendelbussen weer naar de Grote Kerk worden gebracht. Op zaterdag zal na 8,5km de finish, net als bij de andere wandelafstanden, plaatsvinden met een intocht op het Waagplein. 

Starttijden

De starttijden bij de Wandel4daagse Alkmaar zijn alle dagen gelijk. De indeling van de starttijd bij de 15, 20 en 25 km is gebaseerd op de volgorde van inschrijven. Vroeg inschrijven betekent dus vroeg starten. Wist je dat je als Le Champion lid zelfs in de eerste startgroep kunt starten? Let op: dit geldt alleen voor de hele 4daagse wandelaars. Nordic walkers starten tegelijk met de wandelaars. 

Tickets

Inschrijven

Advertentie

Adverteren