03Jun15:0023:59To All The Ravers Around The WorldMelodic vs ClassicsPoppodium Beverwijk€ 16.21Minimumleeftijd18

Tijd

(Zaterdag) 15:00 - 23:59

Informatie

To All The Ravers Events presenteert op 3 juni a.s een Indoor Rave op een fantastische locatie in Beverwijk – het Poppodium. Een retro club waar maximaal 400 feestgangers kunnen dansen, chillen in de VIP-ruimte, en van bovenaf kunnen genieten van het uitzicht op de DJs en de dansende menigte.

Speciaal voor deze rave heeft Toyax drie top-DJ’s uitgenodigd die tijdens deze 9 uur durende show lange sets zullen draaien. Uit België komt DJ Jan, die al jaren meedraait in de scene en bekend is geworden met zijn hits en remixes zoals ‘X Santo’ en ‘Komakino – Man on Mars’. Daarnaast draait hij elk jaar op Tomorrowland en de Bonzai feestjes! Jan zal een speciale Retro-set draaien waarbij ongetwijfeld iedereen op de dansvloer staat.

Maar dat is niet alles! Naast DJ Jan hebben we ‘melodic’ techno sets van DJ J.O.S en Cliff Pennock. Deze twee DJ’s hebben al op tal van geweldige feesten gestaan en zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Toyax zal de avond afsluiten met een 3 uur durende set waarin hij zijn favoriete ‘NATURE ONE’ platen zal draaien in combinatie met zijn eigen producties.

Tickets zijn verkrijgbaar via onze website www.toalltheravers.com. Mis deze onvergetelijke avond niet en reserveer je tickets voor “To All The Ravers Around The World – Melodic vs Classics”! Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal goedkopere “Early Bird” tickets beschikbaar. Daarna betaal je de reguliere prijs voor je ticket. Wacht niet te lang en zorg dat je erbij bent!

Tickets

€ 16.21

Minimumleeftijd

18