15Feb19:1522:15The Toy DollsPodium Victorie34,50Minimumleeftijd18

Tijd

(Donderdag) 19:15 - 22:15(GMT-11:00)

Informatie

Ze werden dan wel door de Britse pers afgescheept als eendagsvlieg en in het rijtje van bands als The Tweets, The Grumbleweeds, The Barron Knights en The Wurzels geplaatst; inmiddels is het 40 jaar later en The Toy Dolls heeft 13 studio albums, meerdere ‘best of’ albums en box sets op hun naam staan. Sterker nog: in die 40 jaar hebben ze onvermoeibaar gespeeld tijdens meerdere wereldwijde tours, als headliner en op festivals, in volle zalen van Buenos Aires tot Budapest.

Frontman van de punkband, gitarist en leadzanger Michael ‘Olga’ Algar, wordt gezien als een van de beste punkgitaarspelers van de wereld, zowel door fans als mede muzikanten. Hij haalt inspiratie uit artiesten als Mick Green (The Pirates), Wilko Johnson en Chuck Berry en bands als The Jam, The Sweet en Slade.

Wat The Toy Dolls betreft kan de pers zeggen wat ze willen, ze gaan vrolijk door met het uitbrengen van nieuw werk en het spelen voor uitverkochte zalen, volgepakt met een trouwe schare fans. Met een liveshow vol met gesynchroniseerde danspassen en sprongen, uitgedachte choreografieën, ronddraaiende gitaren en gevaarlijk verslavende melodieën bestaat er geen betere vorm van escapisme.

Support: Eyecloser

In de wereld van Eyecloser worden dagelijkse frustraties gevierd met energieke rock vol dikke riffs en frisse melodieën. Met het podium als uitlaatklep pakt deze hongerige band steevast volledig tijdens hun liveshows.

Tijdschema:

19:15 – Deur open
19:45 – Aanvang Eyecloser
20:30 – Aanvang The Toy Dolls

 

Tickets

34,50

Minimumleeftijd

18

Advertentie

Adverteren