30Sep20:0820:08The Cats in the houseHotel Heer Hugo€ 20Minimumleeftijd18

Tijd

(Zaterdag) 20:08 - 20:08(GMT+02:00)

Informatie

Avondvullend genieten met alle hits van The Cats! Wat in 2017 begon als een eenmalige stunt, is inmiddels uitgegroeid tot een zeer serieus muzikaal project. Vandaag de dag spelen ‘The Cats in the House’ door heel Nederland en op de grootste podia!

Ex The Cats-leden als Piet Veerman en Arnold Mühren zijn blij met de komst van “The Cats In The House”. Niet alleen omdat zij de Cats-muziek vertolken, maar ook omdat zich inmiddels een eigen geluid ontwikkelt dat volgens kenners in de buurt komt van de sfeer en sound van de originele Cats.
De geweldige leadzanger en 5 zeer professionele topmuzikanten zorgen avondvullend voor één brok herkenbaarheid met alle hits die The Cats in hun carrière hebben uitgebracht. Geniet van o.a. ‘Marian’, ‘Sure He’s A Cat’, ‘Lea’, ‘Be My Day’ en natuurlijk ‘One Way Wind’!

Leg uzelf extra in de watten met de mogelijkheid om in dezelfde locatie een heerlijk diner erbij aan te schaffen in ‘Restaurant Gewoon Lekker’ of ga helemaal voor het totaalpakket met een 2-Daags Arrangement inclusief overnachting, tickets, het ‘onbeperkt proeven’ diner en uitgebreid ontbijt!

Tickets

€ 20

Minimumleeftijd

18