27Okt(Okt 27)20:2028(Okt 28)01:00The Best Abba TributeHotel Heer Hugo€ 22,50Minimumleeftijd18

Tijd

27 (Vrijdag) 20:20 - 28 (Zaterdag) 01:00

Informatie

Wie herinnert zich niet de klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia” en “Voulez vous”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

The Best ABBA Tribute
Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Tevens is The Best ABBA Tribute uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld!

‘Disco King’ DJ Christo warmt het publiek op en zorgt voor een onvergetelijke afterparty zodat het feest nog even door kan gaan!

Dus voor alle ABBA liefhebbers, ‘take a chance on this’ en bestel uw tickets voor een avondvullend en gegarandeerd gezellige avond in Heerhugowaard of leg uzelf extra in de watten met de mogelijkheid om in dezelfde locatie een heerlijk dinerbuffet erbij aan te schaffen in ‘Restaurant Gewoon Lekker’ of ga helemaal ‘all the way’ met een 2-Daags Arrangement inclusief overnachting, ticket, het ‘onbeperkt proeven’ dinerbuffet en uitgebreid ontbijt! ‘The winner takes it all’.

Tickets

€ 22,50

Minimumleeftijd

18