14Jul(Jul 14)17:0016(Jul 16)23:00Smaakmakend FestivalRingerspleinGratisMinimumleeftijdAlle leeftijden

Tijd

14 (Vrijdag) 17:00 - 16 (Zondag) 23:00

Locatie

Ringersplein

Informatie

het weekend van 14, 15 en 16 juli vindt weer een nieuwe editie van het Smaakmakend Festival plaats in Alkmaar. Na het verzorgen van ‘Waagplein’s Winter Wonderland’ en o.a. haar foodtrucks, dompelt het festival zich weer heerlijk onder in de zomersferen. Het festival is dit jaar te vinden op het vernieuwde Ringersplein aan de Noorderkade. Heb je zin om bourgondisch te genieten en een lekker hapje te eten? Dan is dit festival met veel verschillende foodtrucks en diverse gerechten écht iets voor jou. Na je buik rond gegeten te hebben, kan je ook terecht voor een lekker drankje. Het festival serveert wijnen, bieren, speciaal bieren en natuurlijk ook non-alcoholische of warme dranken.

Naast dit heerlijke eten en drinken, zijn de dagen gevuld met live muziek en DJ’s die zorgen voor een feestje. Uiteraard is er ook aandacht voor de kids, die gezellig meekomen en staan er diverse kinderactiviteiten op de planning. Geniet zo, in het middagzonnetje of ’s avonds onder de sterren, van dit grote openluchtrestaurant!

De entree voor dit Alkmaarse festival is geheel gratis. Er is een DJ, live muziek en vooral een leuke sfeer aanwezig! De Noorderkade en het Ringersplein is goed bereikbaar met de auto, fiets, ter voet of met je eigen bootje. Ga voor meer informatie naar www.smaakmakendfestival.nl

Tickets

Gratis

Minimumleeftijd

Alle leeftijden