01Jun15:0023:59Popweekend Dijk&Waard 2024Strand Van Luna32.50Minimumleeftijd18

Tijd

(Zaterdag) 15:00 - 23:59(GMT+02:00)

Locatie

Strand Van Luna

Strand van luna 1

Informatie

Popweekend Dijk & Waard, een vertrouwd feest op een nieuwe plek.

Het gezelligste festival van Heerhugowaard, Popweekend Dijk & Waard, heeft de line-up voor 2024 bekendgemaakt. Zaterdag 1 juni strijken Frans Duijts, A* Fever, FeestDJRuud en Mart Hoogkamer neer op het nieuwe festivalterrein op het Strand van Luna. Tevens treden Oôs Joôs, René Le Blanc, Sweet Le Freak & Miss Jacky op. Het programma zal nog verder uitgebreid worden.

Nieuwe locatie

Dit jaar vindt Popweekend Dijk & Waard voor het eerst plaats op het Strand van Luna. Deze nieuwe locatie biedt meer ruimte en een prachtige ambiance aan het water. FG Live is partner van het festival, dat zaterdag 1 juni plaatsvindt. Dankzij het nieuwe festivalterrein is er meer plaats voor barren, foodtrucks en een leukere festival beleving voor de bezoeker. Tickets voor Popweekend Dijk & Waard zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 32,50 euro.

Over Popweekend Dijk & Waard

Popweekend Dijk & Waard is een jaarlijks festival in Heerhugowaard met een gevarieerd programma van livemuziek, dj-sets, foodtrucks en meer. Het festival is bedoeld voor jong en oud en staat garant voor een gezellig weekend vol muziek en plezier.

Kijk voor tickets en meer informatie over Popweekend Dijk & Waard op popweekenddijkenwaard.nl.

 

Tickets

32.50

Minimumleeftijd

18

Advertentie

Adverteren