30Sep01OktMuseum Nacht Alkmaar 2023Alkmaar€ 15Minimumleeftijd18

Tijd

September 30 (Zaterdag) 19:00 - Oktober 1 (Zondag) 04:00

Locatie

Alkmaar

Kanaalkade 2

Informatie

We nemen de nacht weer over op 30 september! Dit jaar met meer locaties, meer kunst, meer entertainment en meer muziek … En dan zijn we nog niet eens begonnen over de afterparty bij Podium Victorie! Klik op de locatie voor meer informatie..

Stedelijk Musuem Alkmaar:

Vier de nacht met ons. In Stedelijk Museum Alkmaar ben je te gast bij de opening van ‘Nieuwe Vrijheidsbeelden’, vergaapt je je aan het caleidoscopisch ontwerp van Het Grote Raam van Fiona Tan in ‘Raamwerk’ en laat je je betoveren door een ruimtelijk gedicht van Maria Barnas. Live muziek en verrassende performances door het hele museum heen.

Grote Kerk

Met een diverse line-up van artiesten en een indrukwekkend scala aan deelnemende locaties belooft Museumnacht Alkmaar een nacht te worden om nooit te vergeten.

In de kerk wordt er een silent disco georganiseerd waar je onder andere kan genieten van heerlijke hitjes of een goede techno set. Daarnaast kan je op deze unieke locatie je ogen de kost geven met een indrukkende kunstinstallatie.

HAL25

Dit jaar zullen de headliners Gladde Paling, Personal Trainer en CHARLOT met hun eigen en hedendaagse geluid het dak van HAL 25 af spelen.

Podium Victorie + AFTERPARTY

Los van een bruisende programmering aan het begin van de avond, is er dit jaar ook aan de echte nachtbrakers gedacht. Voor degenen die de nacht in stijl willen afsluiten, is er voor het eerst een afterparty in Victorie. Marcel Vogel & LYMA en Tim Jules, zullen de dansvloer tot 04:00 uur ‘s nachts vullen met opzwepende beats!

Kunstuitleen Alkmaar

Bij de kunstuitleen barst hét grote karaoke spektakel los. SafeSpace Alkmaar // Queer Party

Grafisch Atelier Alkmaar

In het Grafisch Atelier krijg je deze avond een droomachtige Virtual Reality ervaring, Die Fernweh Oper, ontworpen en gecreëerd door Gouden Kalf winnaar Daniël Ernst.

Alkmaars Biermuseum De Boom

Lola Events // Sexy House en disco

En natuurlijk is er nog veel meer te beleven! Er zijn spectaculaire kunstinstallaties of kom een Yogales volgen met het Stedelijk museum als uniek decor! Kijk voor het hele programma op www.museumnacht-alkmaar.nl

Dit wordt een nacht om nooit meer te vergeten!

Tickets

€ 15

Minimumleeftijd

18