Dit is een evenement meerdere datums:

21Maa(Maa 21)18:3011Apr(Apr 11)22:15Food La Route AlkmaarAlkmaar69,90Minimumleeftijd16

Tijd

Maart 21 (Donderdag) 18:30 - April 11 (Donderdag) 22:15(GMT+01:00)

Locatie

Alkmaar

Waagplein 1

Informatie

Food La Route

Geniet samen met je gezellige gezelschap van een bijzonder uitje, lekker dichtbij huis. Speciaal hieraan is dat je een 4-gangendiner krijgt, waarbij je elke gang in een ander restaurant eet. Perfect voor mensen die houden van een gezellige avond, zich graag laten verrassen en/of mensen die het lastig vinden om te kiezen!!

Zo kun je op 1 dag van 4 verschillende restaurants proeven. Bij elk gerecht, zit je in een totaal andere sfeer en dat maakt het wel erg leuk. Als je binnenkomt, bij het eerste restaurant krijg je een mooi voorgerecht en zelfs een bijpassende wijn (net als bij het tussen- en hoofdgerecht daar krijg je ook een bijpassende wijn, bij het nagerecht krijg je een lekkere kop koffie). Dat smaakt naar meer én dat krijg je ook in de andere restaurants. Je wandelt na elk gerecht, door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer.

Je gaat deze avond naar Heerlijk Nel, La Locanda, Turfmarkt en Vito, Meld je aan via de website van foodlaroute, er zijn nog een aantal plekken vrij,

Tickets

69,90

Minimumleeftijd

16

Advertentie

Adverteren