17Feb(Feb 17)20:0018(Feb 18)02:00Disco-Train Back to the 70s 80s 90s AlkmaarRUIS Alkmaar15Minimumleeftijd25

Tijd

17 (Zaterdag) 20:00 - 18 (Zondag) 02:00(GMT+01:00)

Informatie

DISCO-TRAIN PARTY: TERUG IN DE TIJD! 

Op 17 februari laten we de glorie van het verleden herleven bij Ruis in Alkmaar! Stap aan boord van de Disco-Train en beleef een onvergetelijke avond doordrenkt met de meest legendarische disco hits uit de tijd van TopPop en Countdown.

 DE ALLERBESTE DISCO HITS

Herbeleef de magie van de dansvloer terwijl we de speakers vullen met tijdloze klassiekers. Van de funky grooves tot aanstekelijke beats, bereid je voor op een muzikale reis die je terugvoert naar de gouden tijd van de disco.

SFEERVOL EN STIJLVOL FEESTEN

Ruis wordt omgetoverd tot een oase van sfeer en stijl. Dans de hele nacht door met je partner, vrienden en bekenden terwijl we samen herinneringen ophalen aan de muziek die de dansvloeren domineerde.

 PROOST OP GELUK EN GEZELLIGHEID

Geniet van een avond vol vreugde en lach met gelijkgestemde feestgangers. Deel een drankje met vrienden en maak nieuwe herinneringen op de betoverende klanken van de beste disco hits.

DANSEN MET VRIENDEN EN PARTY PEOPLE

Of je nu komt met je partner, vrienden of gewoon om nieuwe mensen te ontmoeten, bij de Disco-Train Party ben je omringd door een zee van happy party people. Verwacht een warme en uitnodigende sfeer vol positieve energie.

Leeftijd: 25

Tickets: € 15

Tickets

15

Minimumleeftijd

25

Advertentie

Adverteren