26Jan19:4522:45DeWolffUitverkocht!Podium VictorieMinimumleeftijd18

Tijd

(Vrijdag) 19:45 - 22:45(GMT+01:00)

Informatie

DeWolff mag zich tot een van de hardst werkende bands van Nederland rekenen, en met resultaat. De afgelopen vier jaar heeft het trio maar liefst vijf albums uitgebracht. Met hun explosieve mix van scheurende bluesrock, soul en psychedelica spelen ze met gemak de podia plat. Van Pinkpop, Lowlands en Carré tot aan het voorprogramma van The Black Crowes en Toto.

In februari dit jaar verscheen ‘Love, Death & In Between’, hun meest soulvolle album tot nu toe. Op een dieet van Al Green, Sam Cooke en John Steinbeck, dook het trio samen met een groep muzikale vrienden onder in de bossen van Bretagne. In een analoge studio vol vintage apparatuur werden 12 soulvolle, opzwepende songs geboren. Geheel live op tape opgenomen, zonder overdubs.

Ga het zien en horen, want dit wordt natuurlijk weer een steengoede, dampende liveshow die maar liefst 5 sterren kreeg van onder andere de Volkskrant.

Support: Matsu Fox

Matsu Fox is het geesteskind van drummer, multi-instrumentalist en producer Mats Voshol. Voshol noemt mensen als Shuggie Otis en Ruban Nielson (UMO) belangrijke inspiratiebronnen: individuen die in studio-kluizenaarschap een eigen funky wereld creëren. Met een knipoog naar het funk/soul-tijdperk halverwege de jaren 70, zijn de tracks eerder lo-fi met een beetje hi-fi te noemen dan andersom. Toch zijn de composities modern en onmiskenbaar nu.

De avond wordt aan elkaar gedraaid door Platendraaier Wim Behre, met alleen maar goede, bijpassende tunes op uitsluitend vinyl.

Tijdschema:

19:00 – Deur open
19:45 – Aanvang Matsu Fox
20:45 – Aanvang DeWolff
22:45 – DJ Wim Behre

Minimumleeftijd

18

Advertentie