01Jun20:3023:59Club PussycatM. LUCKY, JOHNNY LOVES ME, STERRE WELDRINGPodium Victorie€ 5

Tijd

(Donderdag) 20:30 - 23:59(GMT+02:00)

Informatie

M. LUCKY, JOHNNY LOVES ME, STERRE WELDRING

Bij Club Pussycat krijg je de kans om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen en op festivalweides staan te spelen.

Line-up voor deze editie:

M. Lucky
De Amsterdamse M. Lucky is een onrustige muzikant die via poëtische popsongs romantiek probeert te vinden in de alledaagse werkelijkheid. Haar ‘millennial anthems’ bezweren de scherpe randjes terwijl het leven als een tragische komedie voorbij dendert.

Johnny Loves Me
Johnny deelt op speelse wijze wat hem raakt in zijn verkenning van het leven. Over liefde voor de ander en jezelf, hartzeer en herstel, verpakt in toegankelijke alt-poptunes. Het is aan jou om te bepalen hoe je zijn wereld in wil duiken. Kom voor aan het podium e-moshen (emotioneel zijn en moshen), of ga de diepte in met je ogen dicht en Johnny in je oren. 

Sterre Weldring
Binnen een genre dat zich het beste laat omschrijven als ‘melancholische indie-pop’ schrijft Sterre Weldring nummers over de complexe emoties die de liefde en het leven met zich meebrengen. Dit bracht haar o.a. tot de finale van de Grote Prijs van Nederland, Popronde en Radio 2. Momenteel legt ze de laatste hand aan haar tweede EP, die dit najaar zal verschijnen.

Tickets

€ 5