23Maa(Maa 23)21:0024(Maa 24)02:30CLUB 40 Live ESTHER & ANITAPodium Victorie21,50Minimumleeftijd35

Tijd

23 (Zaterdag) 21:00 - 24 (Zondag) 02:30(GMT-11:00)

Informatie

Ex Dolly Dots leden Esther en Anita treden live op met hun ijzersterke, compacte “midnight show” waarin diverse Dolly Dots-hits en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje zijn gegoten.

Een show met een vette knipoog na de 80s en 90s, maar bovenal lekker modern, herkenbaar en vooral danceable!

Vriendinnen voor het leven! Esther en Anita leerden elkaar eind jaren ’70 kennen toen ze beiden deel uitmaakten van het TROS Top 50 ballet. Korte tijd later werden ze gevraagd door Peter van Asten en Richard Dubois voor een nieuwe meidengroep, de Dolly Dots!

Samen met Angéla Kramers, Patty Zomer, Ria Brieffies en Angela Groothuizen was dit de start voor een hele succesvolle carrière waarin de groep méér dan 25 hits wist te scoren, en uitgroeide tot de succesvolste meidengroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Hun ontelbare hits als ‘Love Me Just A Little Bit More’, ‘Tell It All About Boys’, ‘Hela-Di-Ladi-Lo’, ‘Do Wah Diddy Diddy’ en ‘PS’ zijn anno nu nog steeds immens populair.

In 2007 kwam de groep weer samen voor drie uitverkochte reünie concerten in de Rotterdamse Ahoy en in 2016 waren ze drie avonden lang de verrassing van de Toppers Concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena.

In 2020 maakten de Dolly Dots bekend dat ze na 41 jaar terugkeerden naar de theaters met “Sisters on Tour”. Uiteindelijk deden ze bijna 65 uitverkochte theatershows. Hiermee bewezen ze populairder te zijn dan ooit. De Dolly Dots namen in december 2022 definitief afscheid van hun fans in een uitverkocht Ziggo Dome met “Dolly Dots, Symphonica in Rosso”.

Esther en Anita besloten ook samen de handen ineen te slaan, en met een 80s & 90s show de podia te betreden. Inmiddels stonden zij al op diverse landelijke evenementen zoals de Nacht van Oranje in de Rotterdamse Ahoy, de Parkfeesten in Venlo en de Woerdense vakantieweek. Overal waar ze komen laten ze een onuitwisbare indruk achter, en weten ze het publiek volledig voor zich te winnen. Niet in de laatste plaats door het grote meezinggehalte tijdens hun shows. Tegelijkertijd zijn Esther & Anita altijd aardig, gezellig en bovenal benaderbaar – in al hun veelzijdigheid echte Nederlandse supersterren!

BIG HITS ON BIG SCREENS

DVDJ Dennis Verheugd zal deze editie zijn arsenaal aan geremasterde videoclips op mega ledscreens laten shinen. Zijn monsterlijke mixen hebben al menige dansvloer in vuur en vlam gezet.

HOUSEMUSIC ALLNIGHTLONG

In de tweede zaal gaan weer de lekkerste houseplaatjes gedraaid worden met o.a. “rising star” KIM KAOS.

Kim Kaos is Nederlands nieuwste opkomende dj-talent. Opgroeiend in Rotterdam, raakte ze al op zeer jonge leeftijd besmet met House Music. Ze studeerde enkele jaren klassieke piano, tot de dag dat ze Housequake’s Roog & Erick E zag en hoorde optreden. Vanaf dat moment besloot ze zich te wijden aan het leren van het vak van dj-en. Niet alleen de muziek intrigeerde haar, maar ook het ambacht en de kunst van het dj’en en produceren. Vanavond kun je haar draaikunsten checken en los gaan op de dikste housetracks.

Tickets

21,50

Minimumleeftijd

35

Advertentie