17Jun14:00Babbels Live Festival KidsParty EditionEvenemententerrein KrommenieUitverkocht!

Tijd

(Zaterdag) 14:00

Locatie

Evenemententerrein Krommenie

Omweg, 1566 HP

Informatie

Op zondag 18 juni 2023 vindt het allergrootste en leukste kinderfestival van Nederland plaats in Assendelft! Trommel je ouders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes op en kom

genieten van een dag vol zang, dans, gezelligheid en entertainment!

Exclusief voor Babbels Live Kids komt het ‘Feest van Tante Rita’ een grandioze show geven. Zing en dans mee met de onweerstaanbare deuntjes van Minidisco, bekend van de Hokey Cokey en Tsjoe Tsjoe Wa. Maar dat is nog niet alles!

Luna Sabella, dé winnares van het Junior Songfestival 2022 geeft een spectaculair optreden op het Babbels Live podium. Naast Luna’s optreden, kun je ook genieten van andere muzikale hoogtepunten zoals optredens van Unity, Infinity, One Two Trio (kindershow). En als je even wilt uitblazen van al dat dansen en zingen, dan kun je naar de beats luisteren van onze Kids-DJ, die voor alle leeftijden zal draaien

Stap in de wondere wereld van jouw favoriete kinderhelden! Gedurende de middag hebben we een Meet & Greet met beroemde karakters zoals Nijntje, Cocomelon, Miracolous, Belle (van Belle & het Beest), Rapunzel en Frozen. Allemaal staan ze klaar om met jou op de foto te gaan!

De festiviteiten zijn in volle gang en er is voor ieder wat wils! Kinderen kunnen zich vermaken met een scala aan activiteiten zoals, een draaimolen, leef je uit op één van de springkussens, kleur & knutsel een prachtig dierenmasker of laat je extra mooi maken met een unieke glittertattoo of schmink creatie. Volop vertier!

Op zoek naar een middag vol plezier en vermaak voor het hele gezin? Dan mag je dit zeker niet missen. Het belooft een waanzinnig spektakel te worden!

Uitverkocht!

Van een idee tot uitvoering naar binnen 4 weken uitverkocht!

De ticketshop voor Babbels Live Kids editie is gesloten. Er zijn helaas geen betaalde tickets meer verkrijgbaar.

Tickets

Uitverkocht!