29Sep(Sep 29)20:0030(Sep 30)22:00Alkmaar Blues WeekendAlkmaarGratis

Tijd

29 (Vrijdag) 20:00 - 30 (Zaterdag) 22:00

Locatie

Alkmaar

Kanaalkade 2

Informatie

In het weekend van 29 september tot 1 oktober wordt de Alkmaarse binnenstad gevuld met live bluesmuziek tijdens het Alkmaar Blues Weekend, voor de 11e keer georganiseerd door Alkmaar Blues Express. Door de hele binnenstad treden tientallen bands op. Ook zijn er straat artiesten en buiten podia! 

De band King of the World zal op vrijdag 29 september de feestelijke opening verzorgen in de grote zaal van Podium Victorie. Haal nu alvast je GRATIS ticket in huis om zeker te zijn van een plekje, op = op! Ook is er op zaterdag 30 september in Podium Victorie een Harmonicaworkshop!

King of the World speelt blues, rhythm en roots van het hoogste niveau en is al meer dan 10 jaar een begrip in de Nederlandse muziekscene. Na de oprichting in 2012 werd het stempel ’supergroep’ al snel aan de band toegekend vanwege de rijke muzikale historie van de bandleden, zoals Snowy White, Matt Schofield, Cuby & the Blizzards en vele anderen. De band bouwde in de afgelopen jaren een dijk van een live reputatie op, vanaf het begin met Erwin Java en Fokke de Jong tot aan de huidige bezetting met de Belgische gitaarvirtuoos Stef Delbaere en drummer/zanger Marlon Pichel.

Hieronder een overzicht waar je het hele weekend kan genieten van heerlijke blues;

CAFÈ BRUINTJE,  BIERHUIS,  ALKMAARS KOFFIEHUIS,  HEEREN VAN SONOY, CAFÈ HET IS NOOIT TE LAAT,  PROEFLOKAAL DE BOOM,  CAFÈ AMSTELHOEK, PARADISO,  GUNNERY’S IRISCH PUP,  EETCAFÈ PLUIM,  DE PILAREN,  HOUSE OF QUEENS, BIERKELDER, PODIUM VICTORIE

Klik hieronder op “Meer informatie” voor het hele programma!

Tickets

Gratis