60 Jaar Gondelvaart Koekdijk

De grootste gondelvaart van Nederland vaart dit jaar voor de 60e keer. Kom kijken naar een prachtig schouwspel op het water. Tijdens de Gondelvaart Koedijk zijn dekschuiten omgetoverd tot ware kunstwerken inclusief licht en geluid en kunt u genieten van sprookjesachtige taferelen op het water die langs varen.

De varende optocht trekt aan u voorbij over het Noord Hollands Kanaal. De hele Kanaaldijk is sfeervol verlicht met overal vertier en vermaak. Kom genieten van de kermis, de braderie en de gezellige sfeer rond de waterkant en in het dorp. Er zijn festiviteiten voor jong en oud. De gondelvaart is immaterieel erfgoed en wordt van generatie op generatie doorgegeven en levend gehouden.

Praktische informatie

Zaterdag 19 Augustus, Vanaf 16:00 start de braderie. De afvaart van de gondelst start om 21:00 uur vanaf noordeinde en eindigt om 23:00 uur aan de Kanaaldijk ter hoogte van de vlotbrug. 

Entree bedraagt €5 

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...